1 numara, artık Fabri
Beşiktaşımızın 28 yaşındaki kalecisi Fabri, yaptığı kritik kurtarışlar ve başarılı refleksleriyle istikrarını sürdürerek hem teknik ekibini hem de taraftarını sevindirdi.
Kaynak : Fanatik
Beşiktaşımızın yeni sezon öncesinde renklerine bağladığı Fabri, ortaya koyduğu istikrarlı performansın ardından Beşiktaş'ın kalesini Tolga Zengin'den aldı.
Galatasaray'la oynanan Süper Kupa karşılaşması sonrasında ligde Alanyaspor ve Konyaspor, Şampiyonlar Ligi'nde de Benfica mücadelesini kulübede seyreden İspanyol eldiven Fabri, 5 maçta ise formayı devraldı.
Son olarak önceki günkü Çaykur Rizespor maçında eldivenleri alan 28 yaşındaki kaleci Fabri, yaptığı kritik kurtarışlar ve başarılı refleksleriyle istikrarını sürdürerek hem teknik ekibini hem de taraftarını sevindirdi.
Fabri'nin ilerleyen maçlarda da Beşiktaşımızın 1 numaralı kalecisi olması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı
En çok yorumlanan haberler
















