
Kulüp doktoru Ayhan Optur, sakatlığı geçen Ahmet Yıldırım'ın Trabzonspor maçı kadrosuna alındığını, Yasin Sülün ve Ahmet Dursun'un ise yarınki maçta oynamayacaklarını, ancak FC Chelsea ile deplasmanda yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçının kadrosunda yer alacaklarını söyledi.
Siyah-beyazlıların yarın saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda başlayacak Trabzonspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Cordoba, Emre (Ahmet Yıldırım), Ronaldo, Zago, Kaan Dobra, Tayfur, Giunti, Pancu (Ahmed Hassan), İbrahim, Sergen, İlhan Mansız.
Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Serdar Tatlı yönetecek.
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Antonio Zago, Trabzonspor maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Ligde daha önce 3 sarı kartı bulunan Zago, Trabzonspor maçında da sarı kart görürse, 8. haftadaki Elazığspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paul Pogba, Monaco'da!

Liverpool'dan kaleye ücretsiz takviye

Olivier Giroud Fransa'ya dönüyor!

Olimpik Lyon'da hedef küme düşmemek!

Joel Fujita, FC St. Pauli'de

Manchester United'ın Felix Nmecha ilgisi sürüyor

Brentford'un yeni teknik direktörü!

Napoli, Noa Lang transferinde mutlu sona yakın

Alex Meret 2027'ye kadar Napoli'de

Atletico Madrid'e yeni kanat!
