
Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Paris Saint Germain, Fiorentina'yı 4-2 mağlup ederken, transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Zlatan Ibrahimovic'e maç sonunda gazetecilerin büyük ilgisi vardı.
Mücadelede bir de gol atma başarısı gösteren İsveçli yıldız, yeni sezon öncesinde önemli bir sınav verdiklerini aktarırken, hazırlık karşılaşmalarına büyük bir ciddiyetle çıktıklarını söyledi.
Fiorentina maçını yorumladıktan sonra Ibrahimovic'e, "Geleceğin hakkında birçok tartışma var. Kendini gelecek sezonda PSG'den başka bir takımda görüyor musun? Bu konu hakkında ne söylemek istersin?" şeklinde bir soru yöneltildi.
Transferine açık kapı bırakan Zlatan Ibrahimovic, "Geleceğim, menajerim Mino Raiola'nın ellerinde..." dedi. Daha fazla yorum yapmaktan kaçınan 33 yaşındaki futbolcunun bu sözü Avrupa'da manşetleri süsledi.
MENAJERİ NE DEMİŞTİ?
Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İsveçli yıldızın geleceğiyle ilgili kısa bir süre önce, "Zlatan'ın PSG ile bir sözleşmesi bulunuyor. Ayrılmaya kendi kendine karar veremez. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye Milan'ın 7 milyon euroluk teklifi soruldu ve başkan 'hayır' cevabını verdi. PSG, Ibrahimovic'i satmayacak." sözlerini kullanmıştı
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı
