Fransa şampiyonu Paris Saint Germain'deki sözleşmesi bitecek olan Zlatan Ibrahimovic, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
İsveçli yıldız oyuncu eski takımlarından Milan hakkında çıkan dedikodulara da açıklık getirirken, ''Milan'dan ayrılmak benim seçimim değildi. Ayrılmayı hiç istememiştim, Milan'ı çok seviyorum, oynadığım en büyük takım'' sözleriyle dönebileceğinin sinyallerini verdi.
Ibrahimovic, geleceği hakkındaki kararı çok kısa bir süre içerisinde açıklayacağını dile getirirken ''Yakında transferimle ilgili tüm spekülasyonlar bitecek, her şeyi öğreneceksiniz. Cumartesi PSG'de son maçım mı olur bilmiyorum'' şeklinde konuştu.
Paris Saint Germain'in ligde Bordeaux ve Nantes ile oynayacağı maçlardan sonra Zlatan Ibrahimovic'in kararını açıklaması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"

Sebastien Pocognoli için her maç ceza ödemesi

Dünyaca ünlü futbolcu, sezonu kapattı! "Yıkıldım"

Monaco, o'nun için her maç ceza ödüyor!

Gasperini'den, Malen ve VAR yorumu


















