Jens Orgaard, Kaynar'ın davetlisi olarak KLM Havayolları'na ait bir uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Jens Orgaard, birçok Avrupa kulübünün de Zidan'ı istediğini belirterek, "Erol Kaynar ile akşam saatlerinde görüşeceğiz. Zidan'ı Monaco ve Makedonya takımları da istiyor. Ancak anlaşma sağlanması halinde Zidan Beşiktaş forması giyecek" dedi. Orgaard, açıklamasının ardından Erol Kaynar ile görüşerek, transferde son noktayı koymak üzere Conrad Oteli'ne gitti.
Danimarka'nın FC Midtyilland takımıyla 2007 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki golcü futbolcu Muhammed Zidan'ın, bu sezonun 2. yarısında geldiği takımında attığı 19 golle Danimarka'da gol krallığı yarışında önde olduğu bildirildi.
Toppmöller'in yakından tanıdığı isimlerden biri olan Muhammed Zidan'ı diğer adaylardan Fikret Orman da istiyor. İki aday arasında Zidan için rekabet ortamı oluşurken, bu futbolcu için Erol Kaynar "Biz seçilirsek Toppmöller bu futbolcunun da Beşiktaş'a gelebileceğini söyledi. Ayrıca uzun yıllar Danimarka'da kalmam transferin çözülmesine etken olacak. Seçimi kaybetsem bile göreve gelecek yönetim için de seve seve bu oyuncu için devreye girerim" diye konuştu. Bu arada Beşiktaşlı Gümrükçüler Derneği, kongrede Demirören'i değil, Erol Kaynar'ı destekleyeceklerini açıkladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

















