Beşiktaş Dergisi’nin aralık sayısında, takımımızın efsane kaptanlarından Sanlı Sarıoğlu sordu, kadromuzdaki en tecrübeli oyunculardan biri olan İbrahim Toraman yanıtladı. "Ağabey-kardeş" havasında geçen sohbette, İbrahim Toraman, Sarıalioğlu’na içini döktü. En büyük isteğinin "şampiyonluk" olduğunu ifade eden İbrahim Toraman, "Beş yıldır buradayım. Artık şampiyonluğun zamanı geldi" dedi.
Toraman, şunları söyledi: "Benim burada beşinci yılım Sanlı Ağabey. Bu yılki gözlemim şu ki; herkes şampiyonluğu çok istiyor. Takım olarak, ’Artık zamanı geldi, bu sezon kesin şampiyon olmalıyız’ diye düşünüyoruz.
Futbolcular da, burada çalışan personel de, taraftarlarımız da, camiamızdaki ağabeylerimiz de şampiyonluk için artık vaktin geldiğini düşünüyor. Bu sezon böyle bir hava var. Takım olarak da iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Ama en küçük bir puan kaybında her şey kötüymüş gibi gösteriliyor. Bu da ister istemez moral bozukluğuna sebep oluyordu ama bu tür konularda da artık tecrübe kazandığımızı düşünüyorum."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

















