Yusuf'tan gereken cevap
Şentürk ailesinin Al Jamal’daki doğum gününe katılan futbolcumuz Yusuf Şimşek “Bu havayla 2 maçı da kazanırız. Hafta sonu ise fark atarız. Sen kendini şimdiden hazırla” dedi
Semih ise “Başkana ve taraftara sözümüz var. Kötü geçen bir sezonu 26 yılın özlemini dindirerek kurtarmaya çalışacağız. Fazla ümitlenme ağabey” yanıtını Verdi
FUTBOLCULARIN derbi muhabbetleri gerçekten ilginç oluyor.. G.Saray-F.Bahçe maçından önce de VATAN’ın sayfalarına taşıdığı Arda Turan’ın “2-3 farkla kazanırız” ve Emre Belözoğlu’nun “Keşke Lincoln oynasa” ifadelerine bir yenisi de Beşiktaş-F.Bahçe derbisinden önce yaşandı.
ESKİ F.Bahçeli, yeni Beşiktaşlı Yusuf Şimşek, önceki gün Şentürk ailesinin Al Jamal’da düzenlediği ve G.Saraylı Hakan Balta’nın da bulunduğu doğum günü yemeğine katıldı. Semih’in 26, Pınar Şentürk’ün ise 24. yaşı şerefine doğum günü yemeğine katılan Yusuf, pastanın da kesilmesinin ardından bombayı patlattı.
ŞENTÜRKLER’E hediyelerini veren 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Semih’in yanına giderek beklenen derbi muhabbetinin de startı verdi: “Kardeşim seni bilirim, iyi golcüsün. Ancak sizin ve bizim havamızı karşılaştırdığımızda, biz hem pazar günkü maçı alırız, hem de 13 Mayıs’taki kupa finalini kazanırız. Bu hafta sonu da size fark atarız. Sen şimdiden kendini hazırla.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı

Fulham'da Raul Jimenez'e veda karar
En çok yorumlanan haberler

















