YUSUF'SUZ ÇALIŞTIK
Beşiktaşımız, Denizlispor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcuların ayak tenisi ve pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadıkları öğrenildi.
Antrenmana sakatlıkları süren Delgado, Yusuf ve Nobre'nin katılmadığı, Bobo'nun ise fizyoterapist eşliğinde sahada çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre ve Yusuf Şimşek'in MR sonuçlarına göre sağ dizlerinde ödem olduğunu, bugün tedavilerinin yapıldığını ve yarın antrenman öncesi tekrar kontrolden geçirileceklerini söyledi.
Siyah-beyazlılar, Perşembe günü basına kapalı yapacakları antrenmanla Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf

Roma'da 3 transfer hedefi elden kaçtı!

Aston Villa, Alejandro Garnacho'yu açıkladı

Barcelona, Karim Adeyemi'yi kadrosuna kattı

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı
En çok yorumlanan haberler















