Bu haberi yazdır
Yüksel Yıldırım'dan olay Galatasaray tepkisi: "Haydi konuşsunlar!"
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 3-2 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu  
Yüksel Yıldırım'dan olay Galatasaray tepkisi: Haydi konuşsunlar!
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 3-2 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından EKOL TV'ye konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Yıldırım, "Çok sinirliyim. Derbinin intikamını aldılar!" dedi. 

"YAZIKLAR OLSUN!"

Penaltı bekledikleri pozisyon için konuşan Yıldırım, "Bizi bugün yok ettiler! Yazıklar olsun! Harcadığım bütün paralar haram olsun! İbrahim Hacıosmanoğlu'na sesleniyorum, 'VAR görecek' dedi. Hakem bekliyor, VAR çağırmıyor." ifadelerini kullandı.

"HAYDİ ŞİMDİ ÇIKIP KONUŞSUNLAR!"

Açıklamalarına devam eden Yıldırım, "Galatasaray hocası ve Galatasaray yöneticileri ne diyecek? Fenerbahçe maçı sonrası çıktılar, birçok şey söylediler! Haydi şimdi çıkıp konuşsunlar!" sözlerini sarf etti.

"PUANIMIZ GASP EDİLDİ"

Hiddetli açıklamalar yapan Yıldırım, "Derbinin intikamı alındı. Puanımız gasp edildi. B*mb*k hissediyorum." dedi.

"1 PUANIMIZI ÇALDILAR"

1 puanlarının çalındığını söyleyen Yıldırım, "Allah belasını versin, her uzatmada gol mü yiyeceğiz? Kızgınım ya! Hakkımız 1 puandı, 1 puanımızı çaldılar! Çaldılar!" açıklamasında bulundu.

 



Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler