Süper Lig’de Fenerbahçe’ye yenilen Beşiktaşımızın, Torku Konyaspor’a elenerek, Ziraat Türkiye Kupası defterini erken kapatması yönetimimizi hayal kırıklığına uğrattı. Siyah-beyazlı ekibimizözellikle kadro konusunda bazı değişimlerin yaşanması gerektiği yönünde görüş birliğine vardı.
Sezon başından bu yana aynı kadroyla mücadele ettiklerini belirten bazı yöneticiler, Atiba ve Oğuzhan Özyakup gibi birçok oyuncunun düşüşe geçtiğini savundu. Bu idarecilerin kalan haftalarda takımda rotasyon yapılması gerektiğini söyledikleri öğrenildi.
Beşiktaşımızın son üç yıldır sezonun ikinci yarılarında düşüş yaşadığına dikkat çeken siyah-beyazlıların bu sene de aynı akıbetin tekrarlanması halinde, maddi ve manevi bütün emeklerin heba olacağını Torku Konyaspor maçından sonra kendi aralarında konuştukları ifade edildi.
Şenol Güneş yönetimindeki teknik heyete güvendiklerini de kaydeden idarecilerimizin, yönetim kurulu olarak BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne daha yakın olunması gerektiğini söyledikleri de ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Frankfurt, 2-0'ı koruyamadı

Celta Vigo, Mestalla'yı yasa boğdu

Union Berlin ile St. Pauli puanları paylaştı

Dominik Szoboszlai'den geleceği için mesaj!

Getafe, Bilbao'ya puan kaptırmadı!

Kenan Karaman, Schalke'yi şampiyonluğa taşıyor!

Harry Kane Real Madrid maçına yetişecek mi?

Ronaldinho'dan Lamine Yamal'a övgü

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Moises Caicedo'dan Real Madrid yanıtı!


















