Yönetim, Rüştü ile anlaştı
Sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturan siyah beyazlı yönetim ilk olarak Rüştü ile el sıkıştı.
Kaynak : Hürriyet
Beşiktaş kaleyi sağlama aldı, Rüştü ile yeniden anlaştı. Siyah beyazlıların Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, tecrübeli file bekçisi ile yapılan görüşmeden mutlu ayrıldı. Rüştü ile 1+1 yıllığına anlaşma sağlanırken, başarılı kaleci alacağı ücreti yönetime bıraktı.
Transferde geçmiş yıllardaki bonkörlüğü yapmayacaklarını belirten Serdal Adalı, "Beşiktaş forması giymek herkese nasip olmaz. O yüzden kimin hakkı neyse onu vereceğiz. Hocamız Mustafa Denizli’nin raporu elimizde. Biz ona göre hareket ediyoruz. Rüştü ile de yola devam kararı aldık ve el sıkıştık. Ancak, ücretler geçen sezonki rakamların altında olacak" diye konuştu.
"Son karar onların"
Siyah beyazlı takımda sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Hakan Arıkan ile de görüşen Adalı, bu oyuncularla ipleri koparmak istemediklerini kaydetti. Adalı, "Oyuncularla parasal konularda pürüzlerimiz var. Onları asla mağdur etmeyeceğiz ama geçmişteki ücretleri de vermeyeceğiz. Kendilerine ikişer yıllık sözleşme yenilemeyi önerdik. Cevap bekliyoruz. Biz de yönetim olarak kendi doğrularımızı yapmalıyız. Umarım, onlarla da el sıkışırız" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede
En çok yorumlanan haberler



















