
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil transferlerle ilgili bomba açıklamalar yaptı.
Deneyimli yöneticimiz, forvet hattı için uğraşılan Fiorentina’nın Alman yıldız ismi Mario Gomez için taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı. Oyuncu için temasların sürdüğünü belirten Ürkmezgil, “Kendisiyle bir sıkıntı yok. Kulübüyle halledilmesi gereken birtakım prosedürler var. Ancak bunlar da aşılmayacak şeyler değil. Arkadaşlarımız bunlar için mesai harcıyor. Çözülmeyecek sıkıntılar olsa bu kadar uğraşılmazdı” ifadelerini kullandı.
“Güçlü kadro kuracağız”
Deneyimli yöneticimiz takımımızın yeni stoperi Rhodolfo için de önemli açıklamalarda bulundu. “Scout ekibimizden Gökhan Keskin, Brezilyalı stoperi ülkesinde defalarca izledi. 28 yaşındaki savunmacının en iyisi olduğunu söyledi. Defansı toparlayacağını düşünüyoruz” dedi.
“Quaresma zaten yıldız”
Quaresma transferini de değerlendiren Ürkmezgil, “Quaresma zaten bir yıldız. Kimse bu konuda bir şey söyleyemez. En az rakiplerin aldığı isimler kadar katkı yapacaktır. Portekizli yıldızın hem tribünleri hem de takım arkadaşlarını ateşleyecektir” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!

Wilfrid Ndidi için ayrılık gelişmesi!

Lamine Yamal: "Messi atamamış, ben atarım"

Antonio Rüdiger: "Yedi aydır ağrıyla oynuyordum"

Real Madrid, Xabi Alonso ile anlaştı!
