G.Saray, Trabzon, G.Birliği, A.Gücü ve Ç.Rizespor'un da peşinden koştuğu Altaylı İbrahim'i Beşiktaş kaptı. Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli, 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile anlaştıktan sonra önceki gece de kulübü ile mutabakata vardı. Bu oyuncuya ve kulübüne ödenecek ücret açıklanmazken Güreli, sırada B.Leverkusen'de oynayan Yıldıray Baştürk ile Roda'nın formasını giyen Fatih Sonkaya olduğunu söyledi.
Teknik direktör Lucescu'nun istediği oyuncular üzerinde yoğunlaştıklarını anlatan Hüsnü Güreli, şöyle konuştu: ‘‘Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar'la yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuçlar çıktı. İzmir'deki yönetici arkadaşımız Emin Önal'ın çabaları sonucu İbrahim'in transferini büyük ölçüde gerçekleştirdik. Ufak tefek pürüzler giderildikten sonra İbrahim'le sözleşme imzalayacağız.
Hocamızın bizden istediği oyuncuları takip ediyoruz. Bu konuda menajerimiz Sinan Engin ve arkadaşımız Erdil Arpacı büyük çaba harcıyor. Almanya'da
B.Leverkusen'in formasını giyen A Milli Takımımız'ın yıldızı Yıldıray Baştürk ile Hollanda'nın Roda takımında oynayan Ümit Milli Takımımız'ın başarılı
ismi Fatih Sonkaya konusunda da girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu iki oyuncu ile de anlaşacağımıza inanıyorum.’’

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam

















