
Golcü ve kanat transferinin yanında defansı da güçlendirmek isteyen Beşiktaşımız'da savunma için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Beşiktaş'ımız, Liverpool'un Fransız defans oyuncusu Mamadou Sakho'yu kiralamak için hareke geçti.
2013 Eylül ayında 15 milyon Sterlin bonservis ücretiyle Paris Saint Germain'den Liverpool'a transfer olan 26 yaşındaki stoper Mamadou Sakho, Amerika'daki sezon başı kampında göstediği disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.
BEŞİKTAŞ BAŞKANI FİKRET ORMAN KOLLARI SIVADI
Jürgen Kloop'un takımda düşenmediği Mamadou Sakho için girişimlere başlayan Beşiktaş'ımız, oyuncunun kiralamak için İngiliz devinin kapısını çaldı.
Samir Nasri'nin transferi için İngiltere'de bulunan Beşiktaşımızın Başkanı Fikret Orman'ın Mamadou Sakho'nun transferini de bitirerek takımdaki stoper eksikliğini gidermesi bekleniyor.
Mamadou Sakho, geçen yıl Liverpool formasıyla 34 maçta görev aldı ve 2 de gol kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!
