Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, 11 Şubat'ta oynayacakları Denizlispor maçını Arena'da oynayacaklarını açıkladı.
Beşiktaş Kulübümüzün Başkanı Fikret Orman ile görüştüklerini dile getiren Evrek; "Zeminimiz kötü olduğu için Denizlispor maçını Vodafone Arena'da oynayacağız. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Daha önce statları yokken onlar da böyle sorunlar yaşadıkları için sağolsunlar anlayış gösterdiler. Kulüpler tarafından bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Resmi yazışmaları bekliyoruz" dedi.
Stat zeminlerinin durumuna göre diğer maçlar için değerlendirmede bulunacaklarını açıklayan Gevrek; "Stadımızın durumuna bakacağız. 1 ay içerisinde zeminimizde düzelme olmazsa belki 1-2 maçımızı daha Vodafone Arena'da oynarız" diyerek sözlerini tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















