Bu haberi yazdır
"Yeni hedefimiz Avrupa'da final!"
 
Yeni hedefimiz Avrupa'da final!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan, "Sadece A’da değil, PAF, genç, süper genç ve yıldız takımlarında da şampiyon olduk. Şampiyonluk sözümüzde durduk. Yeni hedefimiz Avrupa'da final. Bunun için de gece gündüz çalışacağız. Dünyaya örnek olacağız" dedi. Şampiyonluktan dolayı büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Bilgili, "Neler hissetiğimi anlatamam. Bu duyguları dile getirmem çok zor." dedi.
   
Yönetim kurulu olarak şampiyonluk için büyük uğraşlar verdiklerini ifade eden Bilgili, "Bana ve yönetimime güvenen, her türlü hatamızı kabul eden ve bize sabır gösteren Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ediyorum. Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Bu nedenle mali yapımızı daha da güçlendireceğiz. Beşiktaş Avrupa'da her sene daha üstlere çıkacak" diye konuştu. 
   
Şampiyonluk konusunda duygularını da anlatan Bilgili, şunları söyledi: "Neler hissetiğimi anlatamam. Bu duyguları dile getirmem çok zor. Büyük onur ve gurur duyuyorum. Beşiktaşlıların yüzündeki gülümseme, sokaklardaki siyah-beyaz bayraklar ve taraftarlarımızın gururla gezmesi bana en büyük mutluluğu veriyor." 
    
 
Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu konusunda da soruları yanıtlayan Bilgili, Lucescu'nun, takımı şampiyonluğa taşıyarak üstünlüğünü herkese gösterdiğini dile getirdi. Bilgili, Rumen çalıştırıcının artık kendilerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Lucescu da artık olaylarımızın bir parçasıdır. Başarının en büyük mimarlarından biridir. Ancak başarı bütün camianındır. Şampiyonlukta herkesin çok büyük emeği var. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler