Bu haberi yazdır
VIP Transfer
Özgün Başpınar: "VIP transfer yapın, süper transfer yapın. Artık feda kelimesini de duymak istemiyoruz."  
VIP Transfer

İkinci olamayacağımız zaten belliydi de, ikinci olabilme ihtimalinin bile canına okuyacağımızı tahmin edememiştim doğrusu!

Sezonun final maçında olanlara bak…

Bir ihtimal de olsa rakibinin puan kaybetme ihtimali var. Mutlaka kazanmalısın. Belki ikinci olacaksın, 30 trilyonu kasana koyacaksın.

Maç kendi sahanda. Rakibinin hiçbir hedefi, hiçbir iddiası yok. Bırak kazanmak için rakibi boğmayı, gol dışında pozisyonun yok!

Hakem bile haline acıyor. Resmen alakasız pozisyonda, saçmasapan bir penaltı uyduruyor. Adam neredeyse kolunu midesine saklayacak, yine de düdüğü çalıyor. Onu da topu kırmak ister gibi abanıp kaçırıyorsun.

Öbür tarafta Galatasaray doksan dakika tek kale oynuyor. İki golün dışında yüzdeyüzlük iki pozisyon buluyor, üç tane gollük şut çekiyor.

Ve sonunda Galatasaray maçı kazanıp hakettiği şekilde ikinci oluyor, biz berbat bir oyunla berabere kalıp sezonu üçüncü olarak tamamlıyoruz.

Geçmiş olsun. Artık diyecek bir şey yok!

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Yani önümüzdeki sezona…

Burada yüzüncü kez yazıyorum. Lütfen artık doğru düzgün transferler yapın! Beşinci sınıf adamları; bırak ilk onbirde oynamayı, Köyiçi'ne sokmayacağımız adamları üstüste dizmeyi bırakın. Otuz tane dandik adam değil, beş tane süper adam alın.

Seneye, cezaalanında rakibe altgeçit yapan, son maçta takımı satan stoper istemiyorum ben. İsterse orta sahadan kafa golü atsın, final maçında penaltı kaçıran santrfor istemiyorum ben. Ön liberodan devşirme sağbek, iki maçta bir kırmızı kart gören solbek istemiyorum ben.

Transferi havaalanı transferiyle karıştırmayın, gerçekten ihtiyacımız olan nokta transferler yapın. VIP transfer yapın, süper transfer yapın. Artık feda kelimesini de duymak istemiyoruz, sağlam eda, sağlam tavır gösterin bize. Stadımız da bitiyor, orada zaferler yaşatın bize…

Ha bir de, lütfen artık önümüzdeki sezon otuz futbolcunun yirmisekizi sakatlanmasın bi zahmet! Kondisyoner mi değişecek, sağlık ekibi mi değişecek, futbolcuların kafası mı değişecek, neyi değiştirecekseniz değiştirin. Seneye tam takım sahada olalım. Gerekiyorsa bizden bile yardım alın, gece kulüplerinde nöbet tutalım! İzin gününde dışarı çıkanın canına okuyun. Tüm kadro Beşiktaş'a yakışır şekilde yaşasın, Beşiktaş'a yakışır şekilde oynasın!

Seneye bütün bu lafları bana yedirin. Yazacak olumsuz bir şey bulamayayım. Eleştirecek bir şey bırakmayın.

Gerekirse ben oturup fıkra yazayım ama Beşiktaş zaferden zafere koşsun.

Zaferin ne olduğunu unuttuk be! Hatırlatın bi zahmet.

ps: Soma'da ölen tüm madenci kardeşlerimizin ruhlarına rahmet, geride kalanlarına sabır diliyorum. Soma'yı unutmayan, en nefis tezahüratlarla maç boyunca işçilerimizin ruhlarına selam gönderen muhteşem taraftarımızı da alkışlıyorum. Her yer Soma, her yer karanlık!

https://twitter.com/OzgunKartal

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL