Bu haberi yazdır
Derbiyi kazan menemeni yapıştır
Burak Ozan, Fenerbahçe maçı öncesinde futbol adına yaşanan olumlu gelişmeleri ve camianın ruh halini yazdı.  
Kaynak : Karakartal.com
Derbiyi kazan menemeni yapıştır
Selamlar Beşiktaş Dostları,

Düşe kalka ilerlediğimiz bu güzel sezonda çok önemli bir viraja girmek üzereyiz..

Öncelikle Sivas maçına kısaca değinmek gerekirse, takım gerçekten kelimenin tam anlamıyla muhteşem boğuştu Sivas’ta..

Bu sefer şans bizim yanımızdaydı. Sivas’ın net bir penaltısı verilmezken, rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok güzel bir hücum organizasyonu ile galibiyeti yakalamış olmak derbi öncesi camiaya derin bir nefes aldırdı..

Teknik kadromuz maç öncesi kısıtlı kadro içinden en doğru isimleri en doğru yerlere koyarak takımın savunma direncinin artmasını sağladı. Takımda bütün kirli ve ağır işleri üstlenen İbrahim Toraman ortasahada inanılmaz bir performans sergileyerek takımın omurgasını dik tutarken, sürekli gol yediği için eleştirilen McGregor ise 3 zor pozisyonda rakibe geçit vermeyerek şeytanın bacağını kırmış oldu, umarız devamını da getirebilir..

Geçen maç çok eleştirilen Olcay’ı çizgiden zaman zaman içeri atan teknik kadro muhteşem takım savunmasına ek olarak bu hamlesinin de karşılığını 3 puanla almış oldu..

Bu arada önlibero seçeneği olarak Antep maçında denenen Mehmet bu bölgede hiç sırıtmadan görev yapabiliyor bu da ayrı bir artı olarak değerlendirilebilir..

Bir türlü derbiye tam kadro çıkamama geleneği bu sene de bozulmadı. Yine bir sürü sakat.. 13 kişiyle bu 10 hafta nasıl geçecek bilemiyoruz..

İnönü Stadı son okuduğumuz haberlere göre 19 Mayıs’ta yerini Şeref Stadı’na bırakmak için veda etmeye hazırlanıyor. Son dakika bir aksilik olmaz ve geleneksel Mayıs’ta kazmayı vuruyoruz şenlikleri bu sene nihayet sona ererse bu maç emektar stadyumda oynanacak son derbi olacak.

Senelerce acı tatlı bir dolu anıyı onbinlerle beraber yaşadığımız stadımızdan güzel bir derbi anısıyla ayrılmak en büyük dileğimiz.

Tabi bir de CL ön elemelerine katılmak için ikinci olma hedefinin ilk adımı Fenerbahçeyi geçmek..

Önümüzdeki üç haftayı kayıpsız atlatabilirsek, fikstürün de hafiflemesi ile şampiyonluk hesapları tekrar gündeme gelecektir. Bakarsınız film gibi bişey olur, aradan sıyrılıp Feda senesini şampiyonlukla taçlandırıvermişiz..

Ancak hep dediğimiz gibi bu sene buralara kadar gelmeyi bile beklemiyorduk, büyük fedakarlıklarla buralara geldik, bunda emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek az.

Samet Aybaba önderliğinde Pazar akşamı milyonlarca Beşiktaşlı bakalım bir menemen keyfi yaşayabilecek miyiz?

Sevgiler

toldo
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Yazarın diğer yazıları
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL