Bu haberi yazdır
Bu taraftar hep sizin yanınızda
Burak Ozan, her zaman alıştığımız kalemiyle hem Beşiktaş'ımızda oyuncularımızın performansını değerlendirdi hem de taraftarın takıma yaklaşımını analiz etti.  
Bu taraftar hep sizin yanınızda
Selamlar sevgili Beşiktaş’lılar,

Sezonun ilk 4 haftası geride kaldı..

Takımımız sezon başı endişelerin aksine iyi bir başlangıç yaptı. Hatta Burak Yılmaz’ın hareketi olmasa şu anda lider durumda olacaktık. Bazı futbolcularımızın performanslarına değinecek olursak;

Mc Gregor’un çok önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Elazığ maçında kalede güven veren bir görüntü çizdi, çok kaliteli bir isim olduğu zaten tartışılmaz takıma da adapte olmuş göründü. Takımın birinci kalecisi bence artık Mc Gregor olmalı.

Escude de kaliteli bir ayak ve bir çok kritik maçta güven vererek görev alacaktır.

Olcay sanki senelerdir Beşiktaş’ta oynuyormuş gibi, geldi formayı aldı ve gerçekten inanılmaz işler yapıyor, umarız daha da üzerine koyar ve Beşiktaş tarihine geçecek bir oyuncu olarak uzun süre hizmet eder.

Batuhan futbolundan çok geçmişte yaptığı haylazlıklarla anılıyor ve taraftarı tedirgin ediyordu, ancak takdir edilmeli ki şu ana kadar sadece futbolu ile konuşulmayı başardı. Alex’e el öptürmesi gerçekten bomba hareketti.

Oğuzhan sadece çok genç olmasının dezavantajlarını taşıyor şu anda, dikine çok seri oynayabilen bir oyuncu görüntüsü çizdi ancak çok çalışması ve herşeyden önce kuvvetlenmesi gerek diye düşünüyorum.

Uğur Boral ilk maçta fizik yetersizlikler sebebiyle mi bilemiyorum çok sırıtmıştı ancak çok kısa bir sürede toparlandığını ve formayı kolay kolay bırakmayacağını görüyoruz. Kalitesine yakışır işler yapmaya başladı.

Bunun yanında bizim tribündeki lakabıyla “Artvin’li Hilbert” inanılmaz özveriyle oynuyor gerçekten son maçta özellikle kendini alkışlatacak bir performans sergiledi. Almanlar yapıyor abi..

İbrahim Toraman tam bir emektar, hani nereye koysan oynayacak bir oyuncu gerçekten, bazen yerli futbolculara çok haksızlık ettiğimizi başka bir deyişle haklarını teslim etmediğimizi düşünüyorum. İbrahim gerçekten verdiği emekle övgüyü hakkeden bir nefer.

Almeida istekli göründü Elazığ maçında özellikle kenarlara gelmesi ve top alması dikkat çekiyor.Bir türlü tam kendini bulamadı inşallah bu sezon çok daha iyi bir Almeida izleyeceğiz...

Necip pek ince işlere girmeyen bir yapıya sahip ancak bu hafta çıktı golünü de attı o da artık Beşiktaş’ın oyuncusu olduğunu iyiden iyiye bizlere hissettiriyor.

Fernandes’e zaten söylenecek bir şey yok top alıyor oyunu yönlendiriyor hele ki o ceza sahasına gönderdiği kafaya güdümlü füzeler yok mu rakiplerin iyice kabusu haline geldi.. Sadece bazen çalım atarken illa topun sibobunu araması insana fenalık getiriyor.

Sivok ise resmen imparatorluğunu ilan etmiş durumda bu kadar iyi bir stoper herkese nasip olmaz kıymetini bilmek lazım.
Veli her hafta ligin en çok koşan adamı oluyor neredeyse, bütün kirli işleri Veli hallediyor takımda, karşısında oynayan ortasaha oyuncusuna sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor akla, yalnız o saça o performans hakikaten enteresan.

Takımın ahengini çok beğeniyorum, herşeyden önce saha parselizasyonu mükemmel, 60. Dakikadan sonra takım rakip üzerinde özellikle orta sahada ciddi üstünlük kurmaya başlıyor, eskiden gol attığımız zaman geriye çekilirdik şimdi bunu da görmüyoruz, eksik ne dersek bence kısa seri paslarla çıkışlarda biraz teknik eksikliğimiz göze batıyor biraz da ara paslarda zamanlamalar ve doğru adam seçimlerinde sıkıntı var ama bunlar oynadıkça çözülecek şeyler. Açıkçası Rasim Kara hocamızın Beşiktaş’ı geri gelmiş gibi hissediyorum takımı izlerken, seri, genç, arzulu bir ekip var sahada ve Beşiktaş taraftarı sezon sonunda hemen başarı gelmese bile Gordon zamanından beri bu tip takımlara hep koşulsuz destek vermiştir.
Bu ahengi bu kadar kısa sürede bu kadar sıkıntı içerisinde inşa eden hocamız Samet Aybaba’ya da bir teşekkür etmek istiyorum, umarım başarılar gelir ve daim olur kendisi de camiaya uzun süre hizmet eder.

Sevgiler

Toldo
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Yazarın diğer yazıları
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL