Takımımızı bu sezon yabancı oyuncuları sırtlıyor... Fortis Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a gol atma başarısını gösteren Tomas Zapotocny, ligdeki siftahını dün akşam Ankaraspor’a yaptı ve gol atan yabancılar kervanına katıldı.
Ligdeki 24 golün 22’sinde lejyonerlerinin imzası bulunan Kartal’da, yerli oyunculardan yalnızca Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz 1’er kez fileleri havalandırdı. Bu arada Ankaraspor, Beşiktaş’ı ligde 5 maç sonra yendi. Aykut Kocaman 3. deplasman galibiyetini aldı.
İnönü Stadı’nın çim zemindeki kumun çokluğu dikkat çekti. Bozulan zemini düzeltmek için dökülen kumun çokluğu nedeniyle özellikle futbolcuların topa vuruşları sırasında kumlar etrafa sıçradı ve ilginç görüntüler oluşturdu. Futbolcuların da zaman zaman kum nedeniyle kaydıkları gözlendi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"





















