Yazıcıoğulları, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi kamp dönemini çok iyi şekilde değerlendirdiklerini, Yunanistan ve Bulgaristan'daki hazırlıkların da takıma büyük katkı sağladığını kaydetti.
Yurt dışındaki hazırlık maçlarının, oyuncuların son durumunu görmek açısından çok yararlı olduğunu dile getiren Reşat Yazıcıoğulları, ''İstanbul'daki çalışmaların katkısını da görmüş olduk. Ligin başlamasına 5 hafta kaldı. Eksik yönlerimizin üzerine gideceğiz ve açıkları kapatacağız. Eda ve Atika'nın da aramıza katılmasıyla tam takım haline geldik. Artık daha yoğun bir şekilde taktik antrenmanlar yapacağız'' dedi.
Yeni sezonun zorlu geçeceğini, ellerinden gelenin en iyisini yaparak, ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade eden Yazıcıoğulları, ''Beşiktaş'ın, en az diğer takımlar kadar şampiyonluk şansı var. Bu sezonki en önemli hedeflerimizden biri Avrupa kupalarına katılabilmek. Agresif, mücadeleci ve disiplinli oynayarak, saha içinde ve dışında Beşiktaş'a yakışır bir lig geçirmek istiyoruz'' açıklamasını yaptı.
Reşat Yazıcıoğulları, takımda çok iyi bir hava bulunduğunu, oyuncular arasındaki uyum sürecinin sona erdiğini ve üst düzeyde bir arkadaşlık yaşandığını da bildirdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

















