Vitor Hugo, Brezilya'ya gitti
Beşiktaşımızın stoper transferi için yaptığı görüşmelerde ciddi yol kat ettiği Vitor Hugo, Palmeiras ile anlaşmasının ardından Brezilya'ya gitti.
Beşiktaşımıza kiralık olarak transfer olmak üzereyken Fiorentina'nın bonservisiyle Palmeiras'a göndermeye karar verdiği Vitor Hugo, Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'a imza atmak üzere yola çıktı.
İtalya'dan ayrılmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Brezilyalı oyuncu, "Benim için İtalya'da oynamak güzel bir deneyim oldu, herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Palmeiras, 2017 yazında 8 milyon euro bonservis bedeliyle Fiorentina'ya gönderdiği oyuncuyu 5,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek tekrar kadrosuna kattı.
Sol ayaklı stoper, geçen sezon Mor Menekşelerde 33 maçta oynadı ve 2 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor
En çok yorumlanan haberler






















