Visca'dan Beşiktaş cevabı
Beşiktaşımızın transfer gündeminde yer alan Medipol Başakşehirli oyuncu Edin Visca, transferine ilişkin konuştu.
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci olarak tamamlayan Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldızı Edin Visca'nın adı, uzun bir süredir Fenerbahçe, Beşiktaş ve La Liga ekibi Sevilla ile birlikte anılıyordu.
29 yaşındaki futbolcu, konuyla ilgili olarak ülkesinde yayım yapan Dnevni avaz gazetesine açıklamada bulundu.
Gazetenin SMS ile ulaştığı Visca, hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili soruya "Henüz hiçbir şey bilmiyorum. Şu anda zorlu bir sezon sonrası tatilin tadını çıkarıyor ve kafamı dinliyorum." yanıtını verdi.
Başakşehir'e yakın bir kaynak ise gazeteye verdiği demeçte "Visca'da yeni bir gelişme yok. Kendisi 10 Temmuz'da İstanbul'a dönecek. Belki bu tarihten sonra bir şeyler öğrenebiliriz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!
En çok yorumlanan haberler
























