Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Edin Visca konusunda Göksel Gümüşdağ net konuşmuş, oyuncunun takımda kalacağını açıklamıştı. Ancak Başakşehir Başkanı'nın bu sözlerine rağmen Boşnak yıldız gemileri yakmış durumda.
Fanatik Gazetesi'nden Ömer NEcati Albayrak'ın haberine göre, Şu anda milli takım kampında bulunan Visca, en kısa zamanda yönetimle masaya oturacak.
Fenerbahçe'nin resmi teklifte bulunduğu, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a götürmek istediği başarılı oyuncu, yakın çevresine izleyeceği yol haritasını anlattı. Edin Visca'nın, artık yeni bir sayfa açmak istediğini söyleyip, ayrılık talebini bir kez daha yineleyeceği belirtildi.
Visca yakın çevresine, "Burada yapabileceğim her şeyi yaptım. Teklifler çok ciddi. Ne olursa olsun ayrılmak istiyorum" dedi
Başakşehir için her zaman elinden gelenin en iyisini yaptığını kaydeden ancak kulüpteki misyonunu tamamladığını düşünen Boşnak futbolcu, yönetimin kendisine kolaylık sağlamasını isteyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"

Udinese, David Alaba transferinde sona yaklaştı

Marsilya'da Genesio krizi; işler arapsaçı!

Tottenham'dan eski başkana dev tazminat!
















