Beşiktaşımızın sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen deneyimli futbolcusu Veli Kavlak, en kısa sürede Arena'da taraftarların önüne çıkmak istediğini ifade etti.
Veli, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı açıklamada, sahalara dönmek için var gücüyle çalışacağını vurguladı.
Beşiktaş taraftarlarınmıza kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Veli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Hayatım boyunca önüme çıkan engellerden, sakatlıklardan, olumsuzluklardan yılmadım, savaştım. Omzumdaki sorun bir türlü yakamı bırakmadı ve tekrar bıçak altına yatmak zorunda kaldım. Allah'tan dileğim, artık bunun bir son bulması, bana o Vodafone Arena'da taraftarımızın önünde savaşmayı, koşmayı, futbol oynamayı nasip etmesi. Bunun için var gücümle mücadele edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bana bu sakatlık sürecinde destek çıkan, beni unutmayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ederim."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!


















