Beşiktaş'ımızın Antalya'da düzenlediği kampa götürülmeyen isimlerden biri olan Vagner Love, geçtiğimiz günlerde kulübümüzle olan sözleşmesini feshedip Corinthians'a imza atmıştı.
Deneyimli oyuncu ayrılık sonrası Beşiktaş'ımızın yönetimiyle ilgili flaş ifadeler kullandı.
Gazeta Esportiva'ya konuşan 34 yaşındaki golcü, Siyah Beyazlı takımımızdan ayrılık sürecini anlatırken yönetimimizi adeta bombaladı. İşte Love'un o sözleri:
"BANA HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİLER"
"Beşiktaş'ta yaşadığım sorun, bana gelip hiçbir şey söylememeleriydi. Oysa ki problem neyse benimle konuşmaları lazımdı. Bir sorun mu var? Gelir, benimle yüz yüze konuşursunuz."
"5 AY PARA ALAMADIM"
"Hem kulüp hem de ülke ekonomik olarak zorlu bir sürecin içerisindeydi. Ancak hiçbir zaman gelip de benimle yüz yüze konuşmadılar.5 ay boyunca ne paramı alabildim ne antrenman yapabildim."
"ARTIK ÇOK MUTLUYUM"
"Sonuç olarak yaptığım şeyden ötürü çok mutluyum. Tanrı'ya şükürler olsun ki oldukça rahat bir hayatım vardı ve yaşananlar beni olumsuz yönde etkilemedi. Yaşananlara rağmen antrenmanlarımı sürdürdüm. Çünkü biliyordum ki elbet bu problem bir çözüme kavuşacaktı.Maaşımın ödenmemesi hâlinde FIFA'ya gideceğimi söylemiştim. Bu ifademden sonra bana ulaştılar ve anlaşma sağladık."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

























