Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinden önce açılan ve 1 saati aşkın bir süre tribünlerde asılı kalan "Rıza efendi 2 ekmek 1 süt" pankartı siyah-beyazlı camiayı ayağa kaldırdı. Yöneticiler, taraftarlar ve futbolcular olaya büyük tepki gösterirken konuya Rıza Çalımbay son noktayı koydu: "Geçmişimden ve babamın kapıcılık yaparak bizi büyütmesinden, yani kapıcı oğlu olmaktan gurur duyuyorum..."
Ne maksatla astılar!
Rıza Çalımbay, "O pankartın ne maksatla asıldığını anlayamadım. Geçmişini inkâr eden, nereden geldiğini unutan bir insan değilim. Gurur duyulacak bir geçmişim ve hayatımın sonuna kadar onlara minnettar olacağım bir ailem var. F.Bahçe büyük bir camia. O pankartı asanların F.Bahçeli olduklarından da şüpheliyim. Ben en çok, bu mesleği yapan insanlar ve onların çocukları için üzüldüm" diye konuştu.
Onlara minnettarım
Tecrübeli çalıştırıcı "Hayatım hep mücadeleyle geçti. Bizim hayat hikayemiz, Türkiye'de milyonların hayat hikayesi. Geçmişimle gurur duyuyorum. Eşine ve 4 çocuğuna kapıcılık yaparak bakan, büyüten babam Bektaş Çalımbay'la gurur duyuyorum. Ayrıca bugünlere gelmemizi sağlayan futbola ve Beşiktaş'a da minnettarım. Hayatımı bu düşünce ve mantaliteyle devam ettiriyorum" yorumunu yaptı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı















