Beşiktaş Yönetim Kurulu, bu akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı.
Başkan Yıldırım Demirören'in de yer aldığı toplantıda, son günlerde gündemi oluşturan konuların konuşulduğu öğrenilirken, oyunculara ve ödeme yapılması gereken birimlere yapılacak ödemelerin masaya yatırıldığı belirtildi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda daha çok maddi konuların konuşulduğu ifade edilirken, sezonun ikinci yarısı öncesi son bir değerlendirme yapıldığı da kaydedildi.
Öte yandan devre arası tatili için ülkesine giden ve hala İstanbul'a dönmeyen Cisse'ye verilecek cezanın bu toplantıda konuşulmadığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin bu futbolcu ile ilgili kararını, Cisse'nin İstanbul'a dönmesinin ardından vereceği belirtildi.
Ayrıca 5 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesi yapılan bu son yönetim kurulu toplantısında, herhangi bir futbolcu isminin gündeme gelmediği öğrenildi. Transfer ile ilgili bir şu an için bir çalışması olmayan yönetim kurulunun, ilerleyen günlerde teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmasına başlayabileceği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!






















