Beşiktaşımızda Başkan Ahmet Nur Çebi’nin son yılların en büyük skandalının önüne son anda geçtiği ortaya çıktı... 24 Ekim’de oynanan Braga maçından önce elektrik idaresinden kulübe, 5 aydır faturaların ödenmediği bu yüzden elektriklerin kesileceğine dair uyarı geldi. Uyarıda Braga maçı için Beşiktaş Park’a elektrik verilemeyeceği bilgisi paylaşıldı. Ahmet Nur Çebi araya girerek bizzat kefil olmasa UEFA ile Türkiye’yi belki de karşı karşıya getirecek yıllarca unutulmayacak bir skandal yaşanacaktı.
Öte yandan Beşiktaşımızın sadece stat için değil kulüp binasından, idman sahasına kadar olan tüm birimlerinin elektrik faturalarının da biriktiği ve ciddi rakamlar olduğu gelen bilgiler arasında.
Bu arada eski yönetimin stadın sadece elektrik değil, su ve doğalgaz ücretlerini de ödemediği ortaya çıktı. Gelen bilgiler Ahmet Nur Çebi’nin iki kurumla da görüşerek biriken borçların ödeneceği için sözler verdiği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İspanya'da nefes kesen maçta kazanan çıkmadı!

Marcus Rashford: "Barcelona'da kalmak istiyorum"

Igor Tudor'dan Kenan Yıldız açıklaması!

Igor Tudor: "Korkmuyorum"

Xabi Alonso'dan Lamine Yamal yanıtı!

Gabriel Jesus'tan geleceği için mesaj!

Marcus Sorg: "Bernabeu'da ne olacağını asla bilemezsin"

Bruno Fernandes'ten Suudi Arabistan ve Ronaldo açıklaması!

Arda Güler'den polise jest! İspanya'da gündem oldu!

Leeds United'dan West Ham'a erken darbe





















