Beşiktaşımız'da Olcay, Oğuzhan ve Gökhan'daki düşüş dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısında takıma çok önemli katkı sağlayan bu üçlü, 2. yarıda ise bekleneni veremiyor. Sezonun ilk yarısında Olcay 3 gol ve 5 asist, Gökhan 4 gol ve 5 asist, Oğuzhan da 5 gol ve 6 asist üretmişti. Yani bu üçlünün toplam katkısı 12 gol ve 16 asist olmuştu.
2. yarıda ise Kartal 12 resmi maça çıktı. Olcay gol veya asist katkısı yapamazken Gökhan 2 gol, 2 asist üretebildi, Oğuzhan da 1 gol attı, 1 asist yaptı.
Ancak son 6 maçı göz önüne aldığımız da ise Beşiktaş'ımız için çok büyük önemi olan bu 3 futbolcunun hiç ortalıkta olmadığını görüyoruz. Olcay, Gökhan ve Oğuzhan'dan siyah-beyazlılar son 6 resmi maçta ne bir gol ne de bir asist katkısı alabildi. Bu dönemde takımı başta Sosa olmak üzere Quaresma, Gomez ve Cenk sırtlamaya çalıştı.
TAKIM DA DÜŞÜŞTE
Bu arada Beşiktaşımızın takım halinde ilk yarı ve 2. yarıdaki performansı arasında da uçurum var. Kartal ilk yarıda rakip fileleri 53 kez sarstı, kalesinde 24 gol gördü. Maç başına attığı gol ortalaması 2.12, yediği gol ortalaması ise 0.96'ydı. 2. devrede ise maç başına attığı gol ortalaması 1.3'e gerilerken yediği gol ortalaması ise 1.16'ya çıktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Spalletti: "Kenan Yıldız uzaylı ama..."

Simeone: "Galatasaray kazanabilirdi"

Manchester City futbolcularından taraftara anlamlı jest

Mateta'dan geleceği için karar!

Thibaut Courtois: "Ayrılık kararına etki edemeyiz"

Gareth Bale: "Xabi Alonso'ya şaşırmadım"

Edin Dzeko, Schalke'ye imzaya gidiyor

Atletico Madrid'den transfer açıklaması

Ajax, Villarreal'i son dakikalarda yıktı!

Tottenham, on kişilik Borussia Dortmund'u iki golle geçti!


















