Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından günün başarılı isimlerinden Deniz Türüç, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.
İşte Deniz Türüç'ün değerlendirmeleri:
"Böyle büyük maçta yenmek istersin ama futbolun kuralında da var, yenemeyeceksen yenilmeyeceksin. 1 puan kazandığımızı düşünüyorum. Yenmek için elimizden geleni yaptık ama ne yazı kki olmadı. İlk yarıya bakarsak üstünlük bizdeydi. Benim pozisyonum vardı, Umut Ağabey'in sayılmayan golü vardı. İkinci yarı biz biraz geri çekildi. Onlar 4-4-2'ye döndü. Maçın sonucuna bakacak olursak 2 puan kaybettik."
Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğü hakkında...
"Hocanın hakkında konuşmak zor. Sergen Hoca'nın en iyi şeyi, her zaman sakin kalması, tecrübeli olması. Bir de direkt olması. Açık açık söylüyor her şeyi.
Bu maç adına konuşacak olursak, "Beşiktaş yoruldu, ağır bir maç geçirdi, ikili mücadeleleri kazanırsak, ne kadar uzun süre gol atamazlarsa bizim için avantajlı olur" dedi. Hoca çok rahat, rahat olması da bizim için iyi."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















