Bu haberi yazdır
"Türkiye'de tecrübe kazandım"
 
Türkiye'de tecrübe kazandım
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente Del Bosque, Türkiye'de aldığı tecrübeyle daha iyi bir teknik direktör olduğunu söyledi.

"Türkiye'de çalışma kararını aldığım için çok memnunum" diyen Del Bosque, "Şu anda Türkiye'ye gitmeden önceki halimden daha iyi bir teknik direktör olduğuma inanıyorum. Türkiye beni zenginleştirdi" dedi.

Türkiye'de maçların çok zorlu geçtiğini ve Beşiktaş'ta çok büyük bir baskı olduğunu savunan İspanyol teknik adam, Real Madrid'te görev yaptığı esnada yaşadığı gerilimden daha fazlasını İstanbul'da yaşadığını belirtti.

Beşiktaş'tan sonra bazı kulüplerden teklifler aldığını, ama bunları kabul etmediğini ifade eden Del Bosque, İspanya'dan cazip bir teklif gelmediği sürece teknik direktörlük yapmayacağını kaydetti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler