Bu haberi yazdır
Türkçe ve İngilizce pankartlar
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Türkçe ve İngilizce pankartlar
Liverpool maçında BJK İnönü Stadı tribünlerine asılan Türkçe ve İngilizce pankartlarla da terör saldırıları kınandı. Tribünlere asılan pankartlarda Türkçe ve İngilizce olarak ''Hepimiz kardeşiz'', ''Yurtta sulh, cihanda sulh'', ''Hepimiz Mustafa Kemal'iz'' ibareleri yer aldı. Ayrıca, taraftarlar tribünlerde ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'', ''Hepimiz Mehmetçiğiz'', ''Hepimiz Türküz, hepimiz askeriz'', ''Biz ne savaşlar gördük, ne hainler tanıdık, bölünmedik. Sen de kimsin kalleş PKK'' yazılı pankartlar açtı.

-SAYGI DURUŞU YAPILDI-

Maçın başlamasına kısa bir süre kala kapalı tribünde, tribünün tamamını kaplayan Türk bayrağıyla birlikte ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' yazılı pankart açıldı. Daha sonra taraftarların isteğiyle statta şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından da taraftarlar hep birlikte ''Kahrolsun PKK'' diye tempo tuttu.

-STAT HOPARLÖRLERİNDEN MARŞLAR-

Maç öncesi stat hoparlörlerinden 10. Yıl Marşı başta olmak üzere, Ayten Alpman'ın ''Memleketim'' parçası ve milli duyguları yansıtan marşlar çalındı. Geçmiş maçlarda çalınan popüler şarkılar ise bu karşılaşmada stat hoparlörlerinden yayınlanmadı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler