"Türk futbolu için önemli bir sınav"
Kaynak : Anadolu Ajansı
Malmö karşısında yarın akşam ilk 90 dakikayı gol yemeden tamamlayarak rövanş maçına gitmeleri gerektiğini ifade eden Çalımbay, atak futbol oynamanın yanında kontrolü de ellerinden bırakmayacaklarını kaydetti.
Fenerbahçe maçıyla şu anda ilgilenmediklerini söyleyen Çalımbay, ligdeki puan kayıplarının telafisi olabileceğini ancak yarınki maçın telafisi bulunmadığını kaydetti.
Ailton'un, sakatlığı nedeniyle Malmö karşısında yarın forma giyemeyeceğini hatırlatan Çalımbay, "İyi bir Ailton olsa, yarınki maçta çok yararı olurdu. Rakip, savunmaya çekilip kontratak futbol oynamak zorunda kalırdı. Ailton'dan başka kaliteli oyuncularımız da var" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!
En çok yorumlanan haberler















