Bu haberi yazdır
"Türk futbolu için önemli bir sınav"
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Türk futbolu için önemli bir sınav
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Kupası 1. turunda yarın İsveç'in Malmö takımıyla oynanacak maçı, Türk futbolu açısından önemli bir mücadele olarak gördüklerini, karşılaşmanın kendileri için milli maç havasında geçeceğini söyledi. Çalımbay, ilk tur mücadelesinin, UEFA Kupası grup maçlarından önce son eleme turu olacağını hatırlatarak, "Yarın skor ne olursa olsun, sonuç ikinci maçta belli olacak. Hem bizim, hem de Türk futbolu için önemli bir karşılaşma" dedi.

Malmö karşısında yarın akşam ilk 90 dakikayı gol yemeden tamamlayarak rövanş maçına gitmeleri gerektiğini ifade eden Çalımbay, atak futbol oynamanın yanında kontrolü de ellerinden bırakmayacaklarını kaydetti.

Fenerbahçe maçıyla şu anda ilgilenmediklerini söyleyen Çalımbay, ligdeki puan kayıplarının telafisi olabileceğini ancak yarınki maçın telafisi bulunmadığını kaydetti.

Ailton'un, sakatlığı nedeniyle Malmö karşısında yarın forma giyemeyeceğini hatırlatan Çalımbay, "İyi bir Ailton olsa, yarınki maçta çok yararı olurdu. Rakip, savunmaya çekilip kontratak futbol oynamak zorunda kalırdı. Ailton'dan başka kaliteli oyuncularımız da var" diye konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler