Siyah-Beyazlılar, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Yönetim, ara transfer döneminde de takımın gündemine gelen Fenerbahçe’nin tecrübeli sağ beki Şener Özbayraklı için tekrar düğmeye bastı. Ocak ayında transferi, yıllık ücret konusunda yapılan pazarlıklardan sonuç alınamaması sebebiyle gerçekleşmeyen deneyimli isimin yeniden listeye eklendiği bildirildi.
Sarı- Lacivertliler’le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Milli futbolcuyla menaceri aracılığıyla bu hafta içerisinde pazarlıkların başlaması planlanıyor. Kulübüyle olan sözleşmesinin bitimine 6 aydan az kalması sebebiyle başka kulüplerle görüşme hakkı bulunan Şener’in, kulübün şartlarına uyması halinde bu kez Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.
Bursa’da Güneş’le parladı
Fenerbahçe’de görev yaptığı 4 sezonda 110 karşılaşmaya çıkan Şener Özbayraklı, rakip fileleri 4 karşılaşmada sarsmıştı. Kanarya’dan önce forma giydiği Bursaspor’da Beşiktaş’ın mevcut teknik direktörü Şenol Güneş’le birlikte çalışan Şener, tecrübeli isimle büyük bir çıkış yaşamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması















