Bu sezona istediği başlangıcı yapamayan ve 9 haftada altığı 1 galibiyetle sadece 6 puan toplayabilen Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Berat Ayberk Özdemir yeteneğiyle büyük kulüplerin dikkatini çekti!
Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki genç futbolcunun Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın radarında olduğu, Avrupa'dan da birçok kulübün takibinde olduğu öğrenildi!
Gençlerbirliği altyapısına 8 yaşında dahil olan ve bütün kategorilerde görev yaptıktan sonra A takıma yükselen Berat, geçen sezon TFF 1. Lig'de gösterdiği performansla, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e dönmesinde başrolü oynayanlardan biri olmuştu.
Genç futbolcunun Southampton başta olmak üzere İngiltere, İtalya ve Almanya'dan da ekiplerin de radarına girdiği belirtildi.
GALATASARAY VE FENERBAHÇE TEKLİFE HAZIRLANIYOR
Berat'ı hem genç milli takımlarda hem de Gençlerbirliği'nde uzun süredir takip eden Fenerbahçe ile Galatasaray'ın gözlemcilerinin raporlarının olumlu olduğu ve kısa süre içerisinde resmi teklif için Gençlerbirliği'nin kapısının çalmaya hazırlandıkları öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























