
Transfer çalışmalarını alternatifli liste üzerinden yürüten Beşiktaş'ın stoper mevkii için Milan'lı Cristian Zapata'yı da gündemine aldı.
Siyah-Beyazlılar'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı yıldız için İtalyan kulübüne 1 milyon Euro'luk teklifle gittiği öğrenildi. Milan'da yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alan Zapata'ya da 1.5 yıl için 2.5 milyon Euro teklif edildiği ileri sürüldü. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon 10 kez Milan formasını giyerken 1 de gol attı.
Listenin ikinci sırasında ise Fluminense'den Gum var. Bu oyuncu içinde Beşiktaş resmen girişimde bulundu.
ÜÇÜNCÜ SIRADA LAMİNE SANE VAR
Siyah-beyazlılar bu iki oyuncunun dışında Bordeaux'tan Lamine Sane ile de yakından ilgileniyor. Beşiktaş, Fiorentina'da forma giyen Facundo Roncaglia, Roma'da fazla forma şansı bulamayan Leandro Castan için kolları sıvamış durumda. Bu oyunculardan biri en geç 5 gün içinde bitmesi bekleniyor.
DNIPRO İLE SON GÖRÜŞME
Beşiktaş, kaleci Boyko ve stoper Douglas için Dnipro ile pazarlıklarını sürdürüyor. Yapılan son görüşmede 10 milyon Euro isteyen Ukrayna kulübü 8 milyon Euro'ya kadar indi. Beşiktaş da teklifini 5 milyon Euro'dan 7 milyon Euro'ya çıkardı. Eğer Douglas olmazsa Boyko'ya 3.4 milyon Euro verilecek..
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!
