Transfer hedefimiz yeniden Charles Kabore
Yöneticilerimiz, Rus ekibi Krasnodar ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu Charles Kabore'nin menajeri ile temasa geçerek tekliflerini iletti.
Kaynak : Sabah
Beşiktaşımız'ın devre arasında ve sezonun bitimi sonrası iki kez görüştüğü Charles Kabore'ye ilgisi sürüyor.
Gary Medel'in ayrılma ihtimalinin bulunması ve Atiba Hutchinson'ın yükünü alacak bir orta saha oyuncusu transferi yapılması düşünülürken öne çıkan isim Kabore oldu. Abdullah Avcı da bu isme onay verdi.
Yönetimimiz, Rus temsilcisi Krasnodar ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki ön liberonun menajeri ile temasa geçerek resmi teklifini iletti.
Kabore, teklifi değerlendirmek için süre isterken tarafların önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacağı öğrenildi.
Burkina Fasolu futbolcu, geçen sezon 37 maçta 1 gol ve 2 asistle oynadı. Charles Kabore, 92 kez Burkina Faso forması giydi. Tecrübeli oyuncu 4 kez ağları havalandırdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da
En çok yorumlanan haberler





















