Töre'den sakatlık açıklaması!
Sakatlığı sebebiyle uzun bir süre futboldan uzak kalan Beşiktaşımızın Milli futbolcusu Gökhan Türe, sakatlığını atlattığını açıkladı.

Sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan futbolcumuz Gökhan Töre, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Her şeyin kendisi adına çok güzel gittiğini söyleyen Töre, "Yoğun tempoyla devam ediyorum. Allah'ın izniyle en yakın zamanda sahalara çıkacağım. Sakatlığımı atlattım. Çok mutluyum geri döndüğüm için" dedi.
Bir an önce Dolmabahçe'de sahaya çıkmak istediğini söyleyen yıldız futbolcu, "Sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum. Taraftarımızı ve Dolmabahçe'de oynamayı çok özledim" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'da Postecoglou yerine Thomas Frank!

Barcelona'dan Thomas Partey hamlesi!

Antonio Conte'nin yeni hedefi: Gyökeres!

Marc-Andre ter Stegen: "Gelecek sezon da buradayım"

Leverkusen, yeni file bekçisini Ada'da buldu!

Manchester United, Matheus Cunha'yı kadrosuna kattı!

Lautaro Martinez: "Ayağa kalkmalıyız"

Simone Inzaghi'den geleceği için açıklama!

Desire Doue: "Tanrı bizi kutsadı"

Luis Enrique: "Bunu hak ettik"

Paris'te çıkan olaylarda 81 kişi gözaltına alındı!
En çok yorumlanan haberler