Toraman Türk oyuncularına genel olarak yabancı futbolculardan eksiği olmadığını dile getirdi ve şunları söyledi.
"Türk futbolcusunun yabancı bir oyuncudan eksiği yok. Ama Türk oyuncusunun hatası daha çok göze batıyor. Yabancılara bu konuda daha çok ılımlı davranılır. Ancak bizden fazlalıkları yok".
İbrahim Toraman Beşiktaş'a transfer olan Cisse'yi ise takımın pas yüzdesini artıracak güçlü bir oyuncu olarak değerlendirdi.
" Cisse iyi bir futbolcu. Geçen sene özellikle derbi karşılaşmalarında orta sahada pas üstünlüğünü sağlayamıyorduk. Cisse bu açığımızı kapatacaktır. Güçlü ve topu iyi oyuna sokan bir futbolcu. Beşiktaş için iyi bir transfer oldu".
Toraman milli takımda uzun süredir beraber oynadıkları Rüştü Reçber'in Beşiktaş'a transferinin de olumlu olarak değerlendirdi ve aynı dili konuştukları bir kaleci ile oynayacağı için mutlu olduğunu ifade etti.
İbrahim, takım içinde oynayacağı mevki üzerini sorulan bir soruya ise " Benim yenim stoper. Benden yüzde yüz verim almak isteniyorsa stoperde görev oynatılmalıyım. Ancak takımın yararına olacaksa farklı bir mevkide de oynarım. Ancak o zaman yüzde seksen veya yüzde yetmiş etkili olurum" dedi.
Toraman, Beşiktaş'tan Avrupa'ya transfer olup olmayacağı hakkındaki bir soruya ise şöyle cevap verdi.
" Benim Beşiktaş ile üç yıl daha mukavelem var. Tabii ki hayalimde Avrupa'da futbol oynamak var. Ama Beşiktaş forması ile daha şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Mukavelem bittikten sonra bu konuyu düşünebilirim"
Beşiktaş eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun kendisini transfer etmek istediğini hatırlatılması üzerini ise tecrübeli oyuncu şunları söyledi. "Lucescu sevdiğim bir teknik adam. Beni Gaziantepspor'da forma giyerken de istemişti. Ancak ben kabul etmemiştim. Şuanda da resmi bir teklif yok. Ama ben Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşamak istiyorum"
İbrahim Toraman son olarak takımın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakkında eleştiriler ve soru işaretleri olmasını doğal olduğu, büyük takımın başına gelen her teknik adamın bunlarla karşılaşacağını söyledi.
"Ertuğrul Sağlam kendini ispat etmiş bir teknik direktör. Ama büyük bir takımın başına
geçtiğinizde eleştiriler almanız çok doğal. Ancak Biz hocamızın aldığı eleştirileri ve onun hakkındaki soru işaretleri ilk haftalardan itibaren
oynayacağımız futbol ve aldığımız sonuçlarla olumlu hale getireceğiz"

Acun Ilıcalı: "Bu sezon ilk kez başarmak istiyorum"

Enes Ünal'dan kötü haber!

Süper Kupa'da El Clasico: Barcelona - Real Madrid

Chelsea, Liam Rosenior ile ilk maç 5 attı!

Manchester City, FA Cup'ta 10 attı!

Virgil van Dijk'tan geleceği için açıklama!

FA Cup'ta çok büyük sürpriz; Crystal Palace, 6. Lig takımına elendi

Hull City'nin hedefi Toby Collyer!

Neymar'dan Arda Güler itirafı!

Bukayo Saka'nın Arsenal'daki geleceği belli oldu!


















