
Süper Ligin 20.haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ımız hazırlıklarına başladı. Antrenmana, yeni transferlerimiz Boyko, Marcelo ve Alexis'in de katıldığı idman tam kadro yapıldı.
Bir aydır zaman zaman takım çalışmalarında yer alan fakat topla yapılan antrenmanlara katılmayan Tolgay Arslan 7 aylık aranın ardından antrenmanın tamamında yer alarak çift kale maçta oynadı. Bu oyuncusunun da takımla birlikte çalışması,Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'i iyice keyiflendirdi.
BOYKO'DAN SÜPER KURTARIŞLAR
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan idmana koşu çalışmaları ile başlayan futbolcular 5'e 2 ve kenar ortaları ile antrenmana devam etti.Siyah Beyazlılarımızın idmanı dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maçta Turuncu takımın kalesini koruyan Denys Boyko başarılı kurtarışları ile dikkat çekti. Boyko'nun takımı maçı 10-2 kazanırken diğer yeni transferler Marcelo ve Alexis'in takıma çok çabuk uyum sağladığı görüldü.
Beşiktaş'ımız, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift idman ile devam edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!

Adam Buksa'ya 5 milyon euro!
