Tolgay Arslan bilmecesi!
Kadro dışı bırakılan genç yıldız affedilmeyi beklerken yönetim ise Tolgay Arslan'ı takasta kullanmayı planlıyor. Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelen iki teklif reddedildi.
Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın durumu tam bir bilmeceye dönmüş durumda. F.Bahçe, ve G.Saray dışında Avrupa'dan da pek çok talibi olan Tolgay Arslan, Fulya'da altyapı tesislerinde özel antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.
Siyah-beyazlı takımda, yönetim ise Tolgay Arslan'a gelen teklifler üzerinde kafa yoruyor. Şimdiye kadar hiç resmi teklif gelmese de üç ezeli rakibin de Tolgay'la ilgilenmesi rahatsızlık yaratıyor.
F.BAHÇE VE G.SARAY'A RET!
Başkan Fikret Orman, Tolgay için F.Bahçe'den Ozan Tufan + 2 milyon euro istedi; Ozan + Nabil Dirar teklifini reddetti. G.Saray'ın Eren Derdiyok'la takas etme fikrine sıcak bakmadı ama Belhanda'nın takasta kullanılmasına sıcak baktığını söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı
En çok yorumlanan haberler














