Tite'nin gözdesi Anderson Talisca
Eski takımı Benfica'yı frikikten avlayan Beşiktaşımızın yıldızı Anderson Talisca'ya Brezilya Milli Takımı yolu açıldı. Brezilya basını, stiliyle Rivaldo'ya benzetilen genç yıldız Anderson Talisca'nın teknik patron Tite tarafından Bolivya ve Venezüella kadrolarına alınması gerektiğini yazdı.
Kaynak : Fanatik
Top sürüşü ve frikik tekniğiyle Brezilya'nın efsane oyuncularından Rivaldo'ya benzetilen 22 yaşındaki orta saha Anderson Talisca'nın 45 dakikalık Benfica maçı performansı Brezilya teknik patronu Tite'nin de dikkatini çekmişe benziyor. Ülke basını, daha önce milli takıma çağırılan ancak forma şansı bulamayan Beşiktaşlı yıldızın Tite tarafından Dünya Kupası Elemeri'nde oynanacak Venezüella ve Bolivya maçları kadrosuna alınması gerektiği görüşünü aktardı.
'Anderson Talisca Avrupa'yı sallayacak'
Brezilya Olimpiyat Takımı'nı çalıştıran Rogerio Micale ile arasında sorunlar olması sebebiyle Anderson Talisca'nın Rio 2016 kadrosuna giremediğini savunan gazeteler, Tite'nin göreve gelmesiyle genç oyuncunun Renato Augusto'ya alternatif olarak maç kadrosuna alınabileceğini savundu.
Beşiktaşımızın yıldızı Anderson Talisca'nın Benfica'da da başarısız olma sebebini teknik patron Jorge Jesus'la yaşadığı tartışmaya bağlayan Sambacılar, Talisca'nın süper başlayan Beşiktaş kariyeri ile birlikte yükselişe geçeceğini ve Avrupa'nın gözde orta sahalarından biri halinde geleceğini iddia etti. Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

Bournemouth'tan Alex Jimenez'e soruşturma!

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

Juventus'a Bernardo Silva mesajı: "Kaçırmayın!"

Milan'da Nkunku için 40 milyon euro

Anthony Gordon için transfer yanıtı!

Real Madrid'de köstebek aranıyor!
En çok yorumlanan haberler
















