Bu haberi yazdır
Tigana'nın hışmına uğradı!
 
Kaynak : Milliyet
Tigana'nın hışmına uğradı!
Teknik Direktör Jean Tigana ile son oynanan Azerbaycan karşılaşmasında A Milli Takımı'nın formasını giyen İbrahim Akın arasında adeta soğuk rüzgarlar esiyor.

Kara Kartal'ın istikbal vaat eden isimleri arasında yer alan İbrahim'in disiplinsizliğinden ve performansından yakınan Tigana, dün de bu futbolcuyu Gaziantepspor maçının kadrosuna almadı. Sakat Tümer Metin ve iyileşmesine rağmen henüz formunu bulamayan Ali Tandoğan ile birlikte İbrahim Akın'ı da İstanbul'da bırakan Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, oyuncusunu bu şekilde uyarmayı düşündüğü öğrenildi.

Tigana'nın orta sahanın solunda görev vermesine rağmen yerini beğenmeyen ve "Ya ileri uçta, ya da ileri ikilinin arkasında oynamak istiyorum" diye ayak direten oyuncunun, aklını başına toplayıncaya kadar görev alamayacağı vurgulandı.

İbrahim Akın'ı kaybetmek istemeyen Kartal'ın teknik patronu, "Onu adam etmek için sonuna kadar uğraşacağım, kazanacağım" dediği öğrenildi.

Tayfur görevde

Bu üç futbolcu dışında maç kadrosuna alınmayan Kaptan Tayfur Havutçu da, gelecek sezonki görevine ısınmaya başladı. Sezon bitiminin ardından jübilesini yapıp, Tigana'nın yardımcılığına getirilecek olan Tayfur'un artık kalan maçlarda futbolcu olarak görev yapmayacağı, Fransız teknik adamın yanında olacağı vurgulandı. Tayfur Havutçu, dün de kadroda olmamasına rağmen Antep'e gitti.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler