Bu haberi yazdır
Tigana: "İngilizlere sürprizim var"
 
Kaynak : Fanatik
Tigana: İngilizlere sürprizim var
Fenerbahçe ile Galatasaray’ın 2’şer puan kaybettiği haftada Gençlerbirliği’ni tek golle de olsa yenmeyi başaran Beşiktaş, şimdi tüm dikkatini UEFA Kupası’na çevirdi. Grubundaki ilk maçında mücadele edeceği Tottenham karşısına değişik bir kadro ve oyun anlayışı ile çıkacaklarının ipuçlarını veren teknik direktör Jean Tigana, “İngilizler’e bir sürpriz var. Perşembe günü yüreğimizi ortaya koyarak kananan taraf olacağız” görüşünü belirtti.

Ada futbolunu tanıyor

Daha önce Fulham’da görev yaptığı için Ada futbolunun özelliklerini yakından bilen Fransız teknik adam, her maçın ve rakibin ayrı ayrı değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Yolumuza avantajlı bir şekilde devam edebilmek için kazanmalıyız ve bunu başarma yolunda da yeterli bilgilerle donanımlıyız” diye konuştu. Gençlerbirliği maçını tribünden izleyen ve Kara Kartal hakkında notlar tutan Tottenham menaceri Chris Hughton ise şunları söyledi:

Kleberson rahatlattı!

“Açıkça söylemek gerekirse beklediğim takımı bu maçta göremedim. Ancak bize karşı kesinlikle farklı oynayacaklardır. Kleberson’u İngiltere’den çok iyi tanıyorum. Oynamayacak olması bizim için avantaj. Sergen’i de Chelsea maçından biliyorduk. O da ayrılmış. Bunun dışında bildiğim tek isim Ricardinho... Ancak Beşiktaş, takım olarak iyi savunma yapıyor. İstanbul’a kesinlikle galibiyet için geliyoruz ve kazanacağız.”

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler