Terim'in kader adamı Cenk Tosun olacak!
Fatih Terim’in, 5 maçta 4 gol atıp 2 asist yapan genç forvetimizi aday kadroya çağıracağı öğrenildi. 10 ve 13 Ekim’deki kritik maçlarda Cenk’in 11’de başlaması bekleniyor.
Sezona fırtına gibi başlayan Cenk Tosun’un, Letonya ve Hollanda maçları kadrosuna çağrılmaması tartışma yaratmıştı.
Beşiktaşımız’ın genç golcüsü, Burak’ın sakatlığında Milli Takım’ın da umut ışığı oldu... Cenk, sergilediği müthiş performansla EURO 2016 yolunda kaderimizi belirleyecek Çek ve İzlanda maçları öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in gözüne girdi. Terim, Cenk’i Gençlerbirliği önünde Ümit Milli Takım yardımcı hocası Emre Aşık’a izlettirdi.
RAKİPSİZ KALDI
Fatih Terim, Emre Aşık’tan bu sezon 5 resmi maçta 4 gol atıp 2 asist yapan Cenk Tosun için ‘Oyunu çevirdi. Elinden geleni yaptı. İnanılmaz bir özveriyle oynadı” raporunu aldı. Diğer forvet alternatifleri, form grafiği ve skora katkı açısından Cenk’in yanına yaklaşamadı. Son dönemde Terim’in en güvendiği isimler olan Umut Bulut ve Mevlüt Erdinç, bu sezon tek gol dahi atamadı. İleri uçta Cenk rakipsiz kaldı.
CENK NE YAPTI ?
5 MAÇ
295 DAKİKA
4 GOL
2 ASİSTKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması
En çok yorumlanan haberler














