
Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın iki gün izin verdiği siyah-beyazlı oyuncularımız, yarın gerçekleştireceği iki antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına yoğun tempoda devam edecek.
Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk kamp dönemini Avusturya'nın Leogang bölgesinde yaptı. Burada 15 günlük bir çalışma gerçekleştiren siyah-beyazlı takımımız, bu süreçte 4 hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçında Avusturya'nın Redbull Salzburg ekibini 2-0 yenen siyah-beyazlı takımımız, St.Johann'ı 4-0, Alman ekibi VFL Bochum'u da 3-2 yenerken, son karşılaşmada ise Romanya'nın Steaua Bükreş takımına 1-0 mağlup oldu.
Beşiktaşımız, İstanbul'da yapacağı 4 günlük çalışmanın ardından ikinci kamp dönemi için yeniden Avusturya'ya gidecek. Siyah-beyazlı ekibimiz,
Avusturya'da 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında ikinci kampını yaparak sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Espanyol'dan Atletico'ya şok

Milan, İtalya Kupası'na galibiyetle başladı

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!
