Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, Konya'ya gitmeden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Konyaspor ile ligde oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maçın kendileri için iyi bir moral olduğunu belirterek, "Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz" dedi. Kıvanç Oktay, kadrodaki eksikliklere rağmen, Konya'ya güçlü bir şekilde gittiklerini vurgulayarak, Konyaspor maçı kadrosunda yer almayan, sakatlığı bulunan ve kadro dışı olan futbolcuların da katılımıyla, Konya'ya tek vücut gittiklerini söyledi.
Kıvanç Oktay, teknik direktör arayışları ile ilgili olarak da, "Birkaç gün içinde bu konu sonuçlanır. Başkan yarın İstanbul'a dönecek ve konuyu Yönetim Kurulu'na getirecek. Görüştüğü isimlerden birini takımın başına getireceğiz" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın ise, ligde zor durumda olduklarını, ancak Konyaspor galibiyetinin kendilerine moral verdiğini belirtirken, "Türkiye Kupası 4 maçlık bir etaptan oluşuyor ve bu maçları kazanmamız gerekiyor. Çok sakatımız ve hazır olmayan arkadaşlarımız var. Yine de elimizden geleni yapıp, güzel bir skorla dönmek istiyoruz" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus, Pape Matar Sarr transferini açıkladı!

Moussa Diaby, Leverkusen'e döndü!

Aston Villa'da Konsa'nın yeri doldu

Chelsea'den 47 milyon euro'ya transfer

Hamburg, Fabio Vieira'nın bonservisini aldı!

Fulham'dan Sacha Boey hamlesi

Hull City'den 17 milyon euroluk transfer

Everton yeni golcüsünü buldu: 50 milyon Euro

Manchester City, Enzo Fernandez'i kadrosuna katıyor

Karim Benzema futbola veda ediyor

















