
Everton'un kötü gidişi yüzünden Başkan Noel partisini iptal etti. İngiliz ekibi Cenk transferine 20 milyon ayırdı.
İngiliz basınında Cenk Tosun'la ilgili haberler yine öne çıktı. The Sun'da yer alan bir haber en ilginç olanıydı. İngiliz gazetesi, işlerin kötü gitmesi nedeniyle Everton Başkanı'nın Noel partisini iptal ettiğini vurguladı.
Kulübün patronunun transfer döneminde Cenk Tosun'u alarak gol sorununu çözmek için 20 milyon poundluk bütçe ayırdığı da belirtildi. Tottenham, Newcastle ve C.Palace'in da talip olduğu Cenk'ı, büyük olasılıkla Everton'un alacağı da belirtildi.
Juventus'un da 15 milyon euroluk teklif yaptığı Cenk'e, Newcastle United'in önerdiği 10.5 milyon poundluk, Beşiktaş tarafından geri
çevrildiği kaydedildi. D.Star, Cenk'in ocak döneminde birçok takımı peşinden koşturacağını da belirtti.

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!

Onana'ya Inter talip: Eski takımına dönebilir

Bournemouth, Amine Adli'yi açıkladı!

Leon Bailey'den Roma'ya kötü haber

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!
