tat hoparlörlerinden "Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu dönemde lütfen herkes yanındakine sahip çıksın. Küfür etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz, tahriklere kapılmayacağız. Takımımızı şampiyon yapacağız" diye anons yapılırken, dağıtılan bildirilerle de taraftarlardan tahriklere kapılmamaları istendi.
POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Türk polis teşkilatının 162. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, karşılaşma öncesi İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, protokol tribününde özel hazırlanmış kaşkollar dağıttı. İki takım da sahaya, ''Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 162. yılı kutlu olsun'' yazılı pankartla çıktı. Beşiktaşlı futbolcular seremonide de polis kıyafeti giymiş çocuklarla birlikte yer aldılar.
Polis kıyafeti giyen çocuklar ayrıca protokol tribününe çıkarak kulüp başkanları ile bir araya gelip, fotoğraf çektirdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den tepkiler altında galibiyet!

Porto'dan Lewandowski için açıklama

Real Madrid'de kriz saha içinde!

Southampton'a soruşturma: Hull City'nin play-off finali ertelenebilir!

Barcelona'da yeni hedef Joao Pedro

Bayern Münih'ten Gordon için 70 milyon euro

PSG, Valverde'nin peşine düştü!

Şok gelişme! Klopp, başkan adayı ile görüştü

Şampiyon Barcelona'dan kayıp

Fransa'da şampiyon PSG!


















